toti cautam IUBIREA! :x

simtim aceasi durere,toti suferim in unele dimineti,toti cautam IUBIREA! :x

sâmbătă, 2 iulie 2011

Confesiune

Se spune ca Dumnezeu ne-a dat o singur inima fiindca pe cea de-a doua trebuie s-o gasin noi...Dar daca ne inselam?El nu s-a gandit ca se intampla in viata sa si gresesti, sa crezi ca ai gasit sufletul pereche cand nu e altceva decat o alta persoana care te va rani intr-un final...
El nu s-a gandt sa ne dea mai mult curaj pentru ca atunci cand primim palme de la viata sa reusim sa ne ridicam si sa dam pumni innapoi?Oare de ce cei care au murit sinucigandu-se ajung in Iad, El nu s-a gandit ca pentru unii oameni crucea le e mult prea grea?
El spune ca ne-a lasat libertatea sa alegem intre bine si rau...si daca alegem raul de ce ne pedepseste?Biblia e ca un fel de jurnal pe care ar trebui cu totii sa il citim, chiar si cel mai simplu om..dar de ce sunt folosite doar cuvinte grele,fara sens...unde sunt cuvintele simple?
Hei, Dumnezeu? Da...Esti doar o minciuna...O mnciuna inventata de cei puternici ca sa ne ingenuncheze in fata lor intr-un mod marsav...!
Dumnezeu ne-a creeat...?! Ironic cum se spune ca stie totul dar parca nu vede cum se moare de foame in Africa...!
Cea mai buna prietena mi-a spus ca Dumnezeu imi va intoarce spatele fiindca gresesc mult si nu regret dar nu am crezut-o...Sa o cred? 
Aceasta e confesiunea mea, daca Dumnezeu m-a auzit sa imi raspunda la o intrebare: Daca existi de ce nu ajuti oamenii care au nevoie de tine?! 

Pentru ea...

Poate iti dai seama intr-o zi ce simt pentru tine...